Voščila

Vesele praznike in srečno novo leto!

Spoštovane stanovalke, spoštovani stanovalci, svojci in prijatelji,

ob koncu tega zahtevnega leta, se želimo iskreno zahvaliti vsakemu izmed vas, za vaše razumevanje in potrpljenje, ki so nam v veliko pomoč pri srečevanju z vsakodnevnimi izzivi, pri skrbi za čim boljše počutje naših stanovalcev.

Želimo si, da se vaši svojci v naših domovih počutijo kot doma, zato vaše mnenje cenimo in si bomo še naprej prizadevali, da skupaj uresničujemo zastavljene cilje in dosegamo skupno zadovoljstvo stanovalcev, svojcev in zaposlenih. Prav tako se še posebej zahvaljujemo za vsako zahvalo in vsak topel stisk rok – to je naše največje poplačilo.

Ob prihajajočih božičnih in novoletnih praznikih želimo izraziti globoko hvaležnost za vaše zaupanje in sodelovanje. Naj bodo prazniki polni topline, ljubezni in medsebojnega razumevanja. Upamo, da bomo skupaj z vami še naprej gradili spoštljivo in skrbno skupnost ter da bomo vsak dan prispevali k vašemu udobju in kakovosti življenja.

Hkrati vam želimo mirnih in sproščenih praznikov, polnih radosti, toplih trenutkov in dragocenih spominov z vašimi najbližjimi.

Vesel božič in srečno ter zdravo novo leto vam želijo zaposleni in vodstvo Vitadoma!

Skip to content