O nas

Dobrodošli v Domu starejših Črni Vrh

Harmonija bivanja
v vaših zlatih časih

Naša želja je, da bi v enotah Vitadoma na vseh področjih dela prepoznali strokovnost, empatijo, prijaznost, odprtost in razvojno naravnanost.

V odnosu do stanovalcev so nam najpomembnejše vrednote strokovnost, prijaznost in človečnost.  Zavzemamo se za dostojanstven odnos na vseh ravneh. Našim stanovalcem želimo nuditi več od starosti – več radosti, zdravja in razgibanosti, več pristnih človeških stikov in občutek varnosti.

Veselimo se srečanja z vami in upamo, da bomo skupaj gradili toplo in prijazno skupnost. Želimo, da se pri nas počutite kot doma.

Matej Kajtner,
direktor Vitadoma

Lokacija

Črni Vrh

Dom starejših Črni Vrh se nahaja v neokrnjeni naravi sredi mirnega podeželskega okolja, stran od mestnega vrveža.

Nad domom starejših v zimskih dneh obratuje smučišče Ski Bor. Čez leto pa tam občudujemo cvetoče travnike in živali na paši, srečujemo prijazne krajane, ki si vedno vzamejo čas za pogovor in so pripravljeni pomoč ponuditi tako domačinu kot popolnemu tujcu. Makadamska pot nas v eno smer popelje v prelep smrekov gozd, v drugo smer pa se odpravimo v vas po nakupih, v knjižnico, cerkev, na kavo v bližnji bife ali pa sedemo v park. Kondicijsko bolj pripravljeni se lahko iz vasi po različnih poteh odpravijo proti Javorniku.

Skip to content